SIES  MENU

Kort gebakken inktvis met chorizo en venkel

Soepje van pompoen met buikspek en ‘Frapa’ geitenkaas*

Gegratineerde oester met cava en vlierbloesem**

Op de graat gebakken tarbot met schaaldieren béarnaise

of

Wilde poldereend met eigen jus

of

Gegrilde gamba’s met daslookboter en tomaat

Dessert van de Chef

Of

Assortiment Kaas

Of

Sies after-dinercocktail

Of

Sies after-dinermocktail

Menu enkel per tafel

À la carte

Voorgerechten

Gerookte Paling

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)

Kort gebakken inktvis

6 gegratineerde oesters

Soepje van pompoen

Hoofdgerechten

Gebakken paling

Paling in `t groen

Op de graat gebakken tarbot

Gegrilde gamba`s

T-bone van kalf

Tomahawk van Nicolas (per 2 personen)

à la carte gerechten maximum 4 personen