SIES MENU
Kort gebakken inktvis met chorizo en venkel
∼
Soepje van pompoen met buikspek en ‘Frapa’ geitenkaas*
∼
Gegratineerde oester met cava en vlierbloesem**
∼
Op de graat gebakken tarbot met schaaldieren béarnaise
of
Wilde poldereend met eigen jus
of
Gegrilde gamba’s met daslookboter en tomaat
∼
Dessert van de Chef
Of
Assortiment Kaas
Of
Sies after-dinercocktail
Of
Sies after-dinermocktail
Menu enkel per tafel
À la carte
Voorgerechten
Gerookte Paling
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)
Kort gebakken inktvis
6 gegratineerde oesters
Soepje van pompoen
Hoofdgerechten
Gebakken paling
Paling in `t groen
Op de graat gebakken tarbot
Gegrilde gamba`s
T-bone van kalf
Tomahawk van Nicolas (per 2 personen)
à la carte gerechten maximum 4 personen